Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 augusti 2019 | 21:40

Trailerpremiär: "The New Pope" visar upp påven från sin sexigaste sida

Paolo Sorrentinos uppföljare till miniserien "The Young Pope", välsignar oss med en gudomligt udda första trailer.
Jude Law levererade en av sin karriärs överlägset bästa skådespelarprestationer i "The Young Pope", som den nyvalde "unge" påven. Tänk dig Kevin Spaceys insats i "House of Cards", fast istället för president över USA så axlade Law rollen som hänsynslös påve till planetens alla katoliker - och han/Gud var inte nöjd med vårt sätt att leva.
 
Nu är den Oscarsvinnande regissören Paolo Sorrentino tillbaka med en ny påve-miniserie, "The New Pope", som visst påstås vara fristående från "The Young Pope" - samtidigt som Law uppenbarligen fortfarande kommer att vara en betydande del av serien. I rollen som den "nye" påven hittar vi John Malkovich.
 
 
Den nya säsongen kommer att få sin premiär under filmfestivalen i Venedig, den 1 september. Det finns däremot inget officiellt datum för när "The New Pope" kommer att släppas här i Sverige. Serien är en samproduktion mellan Sky, Canal+ och HBO - det är med andra ord inte helt omöjligt att den nya miniserien kan tänkas landa hos HBO Nordic, den förra släpptes däremot först hos C More. 
 

Läs också: Marilyn Manson och Sharon Stone klara för "The New Pope"

 
Vad tycker du om trailern inför "The New Pope"? Kommer du att ge miniserien en chans vartefter? Kommentera gärna nedan!
| 28 augusti 2019 21:40 |