Film

Skribent

MovieZine

28 oktober 2019 | 14:30

Trailerpremiär: "The Grudge" är tillbaka - med en twist

Skräckfilmen med John Cho och Andrea Riseborough får biopremiär 3 januari.
Än en gång ska hämndlystna spöken försöka skrämma slag på biopubliken. Sony Pictures har nu släppt första trailern till nya "The Grudge", som kan ses nedan.
 
I Nicolas Pesces version huserar ett illasinnat spöke, som låter alla husbesökare gå en horribel död till mötes. I rollerna ser vi John Cho, Andrea Riseborough, William Sadler och Lin Shaye.
 
 
Pesce, som skrivit manus och regisserat, berättar för MovieZine att han satsar på praktiska effekter och en mer realistisk känsla i sin version. Han är mån om att hålla sig till canon men satsar också mer på karaktärerna.

- Många tror nog att den här filmen är en nyinspelning på en nyinspelning, men det är det inte. Vi hade inte gjort en ny version på någon av filmerna. Det är ett nytt kapitel som visar vad som händer i Amerika samtidigt som händelserna i Japan utspelar sig. De är inte åtskilda, den här filmen utspelar sig i samma värld som de japanska. Och vi tror att publiken är mycket mer inne på en familjedriven dramaskräckis än vad de var för 10-15 år sen.
 
Den 3 januari får "The Grudge" svensk biopremiär.
| 28 oktober 2019 14:30 |