Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

30 maj 2022 | 09:30

Trailerpremiär: Uslingarna från "Star Wars" återvänder i ny säsong

Till hösten får vi andra säsongen av “The Bad Batch” - den fristående uppföljare till animerade “Star Wars”-serien “Clone Wars”. Nu har trailern släppts för nya säsongen.
I trailern för nya säsongen av “The Bad Batch”, eller "Star Wars: Uslingarna" som den fantastiskt nog heter i Sverige, får vi en smygtitt på vad elitsoldaterna kommer ha för sig i de kommande avsnitten av den animerade “Star Wars”-serien.
 
 

Clone Force 99, även kända som “The Bad Batch” är en grupp clone troopers som först visades upp i sjunde säsongen av “Star Wars: The Clone Wars”. Till skillnad från de flesta andra klongubbar lyckades de undkomma “Order 66” - som (för alla ej insatta “Star Wars”-fans), ledde till att nästan alla “klonade” soldater bytte sida och började utrota jedis.
 
Gruppen fick ett positivt genomslag och kort därefter fick de en egen spinoff på Disney+. Serien “Star Wars: The Bad Batch” utvecklar storyn, och här får vi se gänget resa genom galaxen och vad de måste göra för att överleva efter imperiets statskupp.
 
Andra säsongen av “Star Wars: The Bad Batch” har premiär senare i höst på Disney+.
 
| 30 maj 2022 09:30 |