Film

Skribent

Thomas Linnaeus

23 juli 2022 | 19:30

Trailerpremiär: Helen Mirren och Lucy Liu som skurkar i “Shazam! Fury of the Gods”

Tonåringen Billy Batson, förklädd till vuxna superhjälten Shazam, är tillbaka i trailern för nya uppföljaren "Shazam! Fury of the Gods".
San Diego Comic-Con är i full fart och under mässan har Warner Bros och DC hållit i en presentation där trailern till kommande “Shazam! Fury of the Gods” visades. Precis som i förra filmen spelar Zachery Levi titelrollen som superhjälten Shazam och svensken David F. Sandberg är tillbaka på registolen.
 
Nya filmen utspelar sig några år efter första, när Shazam och hans superhjältevänner är etablerade inom DC:s egna superhjälteuniversum -  där Batman, Wonder Woman, Superman, Aquaman och bland annat The Flash är inkluderade.
 
 
För alla som inte är insatta är Shazam ingen vanlig superhjälte, då han faktiskt är ett barn. Bakom den muskulösa fasaden har vi nämligen tonåringen Billy Batson och hans kraft är att bli superhjälte så fort han utropar trollformeln “SHAZAM"!
 
Förutom huvudpersonen och regissören återvänder även Djimon Hounsou som trollkarlen som förvirrande nog också heter Shazam, och nya för filmserien är Lucy Liu och Hellen Mirren som ska spela uppföljarens skurkar.
 
Premiär för “Shazam! Fury of the Gods” är den 21 december i Sverige.
| 23 juli 2022 19:30 |