Film

Skribent

Alexander Dunerfors

15 mars 2016 | 08:30

Första trailern till animerade "Sausage Party" är inte lämplig för barn

”Once you see that shit… it will fuck you up for life.”
Kan ”Sausage Party” vara årets roligaste animerade film? Den är iallafall, utan konkurrens, något bland det mest vågade på länge i den här genren.

Idag släpptes trailern, och den börjar som en rätt vanlig, harmlös historia. Här möter vi glada matvaror i en butik, och de vill inget hellre än att följa med kunderna hem. Men när de väl blivit inhandlade och uppackade börjar mardrömmen. De upptäcker att de ska slaktas, hackas, rivas och ätas!

Se den inte med barn:


Är du den som ser tecknade filmer för de dolda vuxenskämten och önskar att Disney eller DreamWorks slängde in fler svordomar, kan detta vara filmen för dig.

”Sausage Party” kommer från Seth Rogens och Evan Goldbergs sjuka hjärnor, samma duo som gett oss skruvade och sällan rumsrena komedier som ”Pineapple Express” och ”This is the End”. Tillsammans med regissörerna Conrad Vernon och Greg Tiernan, hittills mest kända för ”Shrek 2” och ”Thomas och vännerna”, serverar de vad som kan bli antingen en sjukt rolig eller tröttsamt flamsig komedi. Jag hoppas på det förstnämnda.

Korvfesten kan börja den 19 augusti.
| 15 mars 2016 08:30 |