trailer

Skribent

Alexander Kardelo

1 november 2023 | 19:00

Trailerpremiär: Ombytta roller i juliga komedin ”Familjeförvirringen”

Jennifer Garner och Ed Helms spelar föräldrarna (och sedan barnen) i en ny familjefilm - från regissören av ”Terminator Salvation”.
”13 snart 30”, ”Freaky Friday”, ”17 Again”, ”Big”… Det finns gott om filmer som hittar humor och hjärta i konceptet med att folk byter kropp med varann, eller att barn plötsligt blir vuxna.
 
Och här kommer ännu en. ”Familjeförvirrningen” är titeln på en ny Netflix-komedi med Jennifer Garner och Ed Helms (”Baksmällan”) i täten. De spelar mamma och pappa Walker som ser sina tonårsbarn bli allt äldre och allt mer distanserade. Men med hjälp av lite kosmisk magi (och Rita Moreno) får de spendera en dag i varandras skor. Det råkar också vara den viktigaste dagen i alla deras liv.
 
Den otippade regissören bakom projektet är McG, mer känd för actionpackade filmer som ”Charlies änglar” och ”Terminator Salvation”. ”Familjeförvirringen” verkar rida på en välbekant idé utan att ta sig själv på alltför stort allvar. Och med en julig touch skulle det kunna bli en ny tittarfavorit i vinter.
 
 
Filmen får streamingpremiär på Netflix den 30 november.
| 1 november 2023 19:00 |