Film

Skribent

Alexander Dunerfors

18 februari 2016 | 15:15

Trailerpremiär: Nu blir livet ”Absolutely Fabulous” igen!

Patsy och Edina bjuder på ett bubblande smakprov ur ”Helt hysteriskt - filmen”.
Har du inte lärt känna Patsy Stone och Edina Monsoon än så har du gått miste om ett stycke briljant, brittisk tv-komedi. 

I sex säsonger, utspridda mellan 1992 och 2012, har de glamorösa (nåja), framgångsrika (tveksamt) och lätt alkoholiserade (definitivt) damerna roat oss med sin jakt på de senaste trenderna och livets goda i "Helt hysteriskt".

Skådespelarna Jennifer Saunders och Joanna Lumley blir aldrig för gamla för att återbesöka Edina och Patsy. I sommar kommer de tillbaka i en biofilm, skriven av Saunders själv. 

Nu har vi äntligen en första liten men naggande god teaser:


I "Helt hysteriskt - filmen" har Patsy och Edina orsakat en mediastorm hemma i London, och flyr till den franska Rivieran där de planerar sin stora comeback.

Det blir en stjärnspäckad affär med gäststjärnor som Rebel Wilson, Gwendoline Christie, Joan Collins, Kate Moss, Kim Kardashian, Cara Delevingne och ”Glee”-skådisen Chris Colfer. 

Självklart är gamla AbFab-favoriter som Dawn French, Lulu och Emma ”Baby Spice” Bunton också ombord. För att inte tala om Julia Sawalha som den stifta dottern Saffron, June Whitfield som Edinas mamma och Jane Horrocks som snurriga assistenten Bubbles.

Brittisk biopremiär 1 juli. När filmen kommer upp på svenska biografer är inte helt klart än.
| 18 februari 2016 15:15 |