Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 augusti 2017 | 07:30

Trailerpremiär: "Narcos" blodiga kokainhistoria är långt ifrån över

Säsong tre av "Narcos" har premiär på Netflix 1 september - men redan nu kan du lära känna de nya huvudkaraktärerna i den första trailern inför premiären!
Vi har fått ta del av två "Narcos"-säsonger med en av knarkvärldens allra mest kända namn - Pablo Escobar (spelad av den fantastiska Wagner Moura). Inför den tredje säsongen av "Narcos" fortsätter vår djupdykning av kokainets framfart - och dödliga historia.
 
Netflix beskriver själva premissen för den nya säsongen såhär:
 
"Kokainkarteller handlar om efterträdare: Dagen Pablo dog blev Cali-kartellen samhällets största fiende. De kallade sig själva för ”Calis gentlemen” – de största knarkkungarna du förmodligen aldrig hört talas om."
 
Pedro Pascal ("Game of Thrones") är tillbaka i sin roll som Javier Pena, en av få som klarar av att sätta hårt mot hårt när kartellerna försöker utöka sina verksamheter i USA.
 
 
Vi har tidigare fått ta del av några bilder och en kort teasertrailer inför den tredje säsongen, men med trailern ovan står det nu bortom allt rimligt tvivel - den tredje säsongen lär bli minst lika blodig som de föregående två.
 
Kommer du att ge den tredje säsongen av "Narcos" en chans?
| 4 augusti 2017 07:30 |