Film

Skribent

Jonatan Blomberg

27 juli 2017 | 19:00

Trailerpremiär: Lyckas Bill Skarsgård skrämma dig i nya "Det"-trailern?

Bill Skarsgård kommer snart få visa upp sin tolkning av Stephen Kings ökända clown, Pennywise, men redan nu kan du ta del av den skrämmande trailern!
För några månader sedan kunde vi ta del av en kortare teaser och några bilder inför nyinspelningen av Stephen Kings "Det". Sedan dess har det varit ganska tyst på "Det"-fronten, förutom den lilla nyheten om att Bill Skarsgård skrämde barn under inspelningen. De stackars barnstatisterna kommer drömma mardrömmar i åratal framöver...
 
Men nu är det äntligen dags för en lite längre titt på "Det" i den första längre trailern inför premiären i september. Det verkar onekligen som att Bill Skarsgård har lyckats knipa sitt livs bästa roll hittills!
 
 
Jag förstår nu varför det finns människor som har clownfobi. För er som oroat er så kan jag också meddela att "Det" kommer att få en barnförbjuden åldersgräns - det blir inget PG13-tjafs här med andra ord. Producenten Dan Lin har försäkrat alla skräckfantaster om det i en intervju vi rapporterat om tidigare.
 
- Det är en barnförbjuden film. Om du ska göra en "barnförbjuden film" så måste du verkligen omfamna vad det innebär, och du måste omfamna källmaterialet. Det är en läskig clown som försöker döda barn. Så självklart kommer det att vara en barnförbjuden film.
 
"Det" har biopremiär den 8 september.
 
Kommer du att ge Bill Skarsgårds "Det" en chans på bio i höst?
| 27 juli 2017 19:00 |