Serie

Skribent

Oskar Möller

31 juli 2023 | 16:30

Trailerpremiär: Världen hotas ytterligare en gång i Lokis andra säsong

En splitterny trailer till den andra säsongen av populära Marvelserien "Loki" har precis släppts på Youtube.
Danskungen Tom Hiddleston har charmat sig in i våra hjärtan som den nyckfulle spexande guden Asgårdsguden Loke i MCU:s filmer och en egen tv-serie från 2021. Nu är han tillbaka för en andra säsong!
 
Vår egen Anders Eklöf gav serien en fyra och drog jämförelser till de många tidresorna i "Doctor Who". Han hyllade även att karaktären är mer sårbar och känsloladdad än vi sett honom tidigare.
 
Efter att ha stulit tesserakten under kaoset i Avengers: Endgame (2019) förs en alternativ version av Loke till den mystiska  Time Variance Authority - en byråkratisk organisation utanför tid och rum som ser över tidslinjerna i universum.
 
Organisationen gav vår antihjälte ett val - att hjälpa dem mot ett stort eller bli utraderad från all existens. Loke gjorde det smarta valet att bistå organisationen i jakten på en kvinnlig version av sig själv.
 
Nedan ser ni den splitternya trailer för "Loki" säsong 2:
 
 
I säsong 2 blir det inte lättare - Loki har förvisso Mobius M. Mobius (Owen Wilson) vid sin sida när han nu jagar Sylvie, Ravonna och Miss Minutes men världen är i större fara än någonsin förr och Loki själv får problem med att hålla sig kvar i en enda tidslinje...
 
I övriga roller i serien ser vi bland annat Jonathan Majors, Richard E Grant och Ke Huy Quan som ett av  nytillskotten i säsong 2.
 
Är ni taggade på att se fortsättningen på Lokes äventyr?
| 31 juli 2023 16:30 |