Film

Skribent

Andreas Samuelson

28 mars 2024 | 18:00

Trailerpremiär: Komiskt frukostkrig i Jerry Seinfelds stjärnspäckade regidebut

Kriget om att tillverka en revolutionerande frukostkaka är intrigen Jerry Seinfelds nya komedi ”Unfrosted: The Pop-Tart Story”.
Sitcom-legenden och ståuppkomikern Jerry Seinfeld har mestadels hållit sig till TV och scen med undantag animerade ”Bee Movie”. Nu gör regidebuterar han dock med komedin ”Unfrosted: The Pop-Tart Story” där han dessutom spelar en av huvudrollerna.
 
Den verklighetsbaserade handlingen följer frukostkonkurrenterna Kellogg's och Post Cereal som inleder en intensiv tävling i att först tillverka en ny form av frukostkaka - pop-tart. Seinfeld och Melissa McCarthy spelar de desperata cheferna på Kellogg’s.
 
Det är en imponerande ensemble som Seinfeld samlat. Vad sägs om namn som Jim Gaffigan, Hugh Grant, Amy Schumer, Max Greenfield, Peter Dinklage, Christian Slater, Dan Levy, James Marsden, Cedric the Entertainer, Fred Armisen, John Slattery och Jon Hamm?
 
Det är alltid riskabelt när TV-stjärnor ska ta steget till vita duken, speciellt när de dessutom ska regissera sig själva. Men Seinfeld är ett väl etablerat proffs och hans erfarenhet i kombination med talangen framför kameran är betryggande. Baserat på trailern ser det ut att kunna bli en kul, fartfylld film som gör det mesta av en på pappret relativt tunn story.
 
Se trailern här:
 
 
Filmen har premiär på Netflix den 3 maj.
 
Blir du sugen på ”Unfrosted: The Pop-Tart Story”?
| 28 mars 2024 18:00 |