Film

Skribent

Jakob Åsell

19 juli 2019 | 10:29

Trailerpremiär: Kära återseenden i “Jay and Silent Bob Reboot”

Kevin Smiths älskade antihjältar är tillbaka i ny trailer.
Kevin Smiths stoner-antihjältar är snart tillbaka. Jay och Silent Bob - spelade av Jason Mewes och Kevin Smith själv - har dykt upp i filmer som ”Clerks”, ”Mallrats”, ”Chasing Amy” och sin egna ”Jay and Silent Bob Strike Back” (på svenska: ”Stjärnor utan hjärnor”). Rebooten med titeln "Jay and Silent Bob Reboot" blir enligt regissören Kevin Smith "en kaxig och fånig satir som driver med filmbranschens nya besatthet av reboots”
 
I ”Jay and Silent Bob Strike Back” upptäckte våra hjältar att Hollywood skulle göra film om dem, så de reste dit för att stoppa den. I ”Jay and Silent Bob Reboot” får Jay och Silent Bob reda på att Hollywood ska göra en reboot på den gamla filmen, baserat på serietidningen ”Bluntman and Chronic” - där superhjältarna bygger på dem själva. Så givetvis reser de återigen dit för att stoppa den igen. Huruvida det blir repetativt eller ett kärt återseende återstår att se.
 
Spana in den nya trailern här:
 
 
Smith har tidigare hintat om att filmen kommer innehålla tre stycken Batman-skådisar och nu är det bekräftat att Val Kilmer och Ben Affleck är spikade. Den tredje ryktas vara den animerade seriens röstskådespelare Kevin Conroy. Även Matt Damon återvänder som Loki från "Dogma", Jason Lee som Brodie från "Mallrats", Rosario Dawson som Becky från “Clerks 2,” Shannon Elizabeth i samma roll som i “Jay and Silent Bob Strike Back” och även ett antal cameos från skådespelare som Chris Hemsworth, Melissa Benoist, Jason Mewes och James Van Der Beek.
| 19 juli 2019 10:29 |