Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 juli 2022 | 15:20

Trailerpremiär: Jamie Foxx jagar vampyrer i "Day Shift"

Actionkomedin som också har Dave Franco och Snoop Dogg i rollistan kommer på Netflix den 12 augusti.
Får det vara en skarpladdad vampyrrulle i sommar? Om en månad ser vi Jamie Foxx i rollen som hårt arbetande farsa, vars poolskötarjobb inte är tillräckligt för att ge familjen ett bra liv. Så istället tar han på sig ett brutalt extraknäck och blir självaste Blade.
 
"Day Shift" utspelar sig i en värld där vampyrer lever bland oss, och där det är upp till orädda vampyrjägare att hålla gatorna säkra. Vi får också se Dave Franco som rookie i branschen och Snoop Dogg som välbeväpnad veteran - kika in den nysläppta trailern nedan:
 
 
"Av killarna som lärde John Wick sparka röv" - trailerns sköna säljargument syftar på regidebutanten J.J. Perry som arbetat som stuntkoordinator och regiassistent på filmer som "John Wick: Chapter 2" och "Fast 9", producenten Chad Stahelski (som regisserade första "John Wick") och manusförfattarna Tyler Tice och Shay Hatten ("Army of the Dead", "John Wick: Chapter 3 - Parabellum").
 
Hårda grabbar, våldsamma strider och några pikar mot "Twilight"-filmerna, låter det som en film för dig? "Day Shift" släpps på Netflix den 12 augusti.
| 12 juli 2022 15:20 |