EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

15 november 2018 | 15:00

Trailerpremiär: ”In i dimman” med Anastasios Soulis

Den psykologiska thrillern av Anders Hazelius får biopremiär i december. Se den nya trailern först på MovieZine!
Idag släpper Zentropa Sweden den första trailern till ”In i dimman”, en psykologisk dramathriller med flera unga svenska talanger framför och bakom kameran.
 
Medverkar gör Anastasios Soulis (”Gåsmamman”), Freddy Åsblom (”Portkod 1321”), Anton Lundqvist (”En underbar jävla jul”) och Celie Sparre (”Syrror”). Filmens regissör Anders Hazelius har tidigare gjort SVT:s webbserie ”#Hashtag” (2016), samt en rad kortfilmer.
 
Det är sensommar och Krill lever ett dekadent festliv på en skärgårdsö tillsammans med sina vänner. När de bjuder dit Baggy som de inte träffat sen bilolyckan de alla var med om för fem år sedan är stämningen först på topp. Men snart märker Krill att Baggy beter sig märkligt på ett obehagligt sätt. Detta väcker ett tvivel i Krill - kan han lita på sina vänner? Kan han ens lita på sig själv?
 
 
Filmen spelades in förra vintern i Västra Götaland, bland annat i ett hus som påstås vara hemsökt. Celie Sparre berättar för MovieZine om spökerierna på inspelningen:

- Det hände så mycket skumma grejer under inspelningen. Vi bodde ju i huset där vi spelar in och bland annat var där ett rum där ingen kunde sova. Jag sov där första natten men det kändes som om jag blev väckt av någon hela tiden.

- Jag bytte rum och det gjorde de andra som bodde där efter mig av samma anledning, säger skådespelerskan.
 
"In i dimman" får biopremiär 14 december.
| 15 november 2018 15:00 |