Film

Skribent

Josefine Krischausky

21 september 2022 | 10:30

Trailerpremiär: "Hellraiser" är tillbaka i ny tappning

I höst kommer nyinspelningen av den klassiska 80-talsskräckisen, där "Sense8"-skådisen Jamie Clayton intar rollen som Pinhead.
Nyligen fick vi ta del av de första bilderna från "Hellraiser", nyinspelningen av 80-talsklassikern med samma namn. Nu får vi ett lite större smakprov på vad som komma skall, i form av en ny, skräckfylld trailer till filmen.
 
Den här gången följer handlingen en ung kvinna som kämpar med ett missbruk, och vars bror precis har försvunnit under skumma omständigheter. När hon själv kommer i kontakt med den mystiska pussellåda som orsakat hans försvinnande, tvingas hon gå dess demoniska, sadistiska krafter till mötes.
 
I rollerna syns bland andra Odessa A'zion ("Grand Army") och Brandon Flynn ("Tretton skäl varför"), samt "Sense8"-skådisen Jamie Clayton, som spelar en ny, kvinnlig version av Pinhead. Nu får vi oss en mer ordentlig titt på Clayton som den ikoniska karaktären, samtidigt som vi också får se några fler cenobiter.
 
Kolla in den första trailern till "Hellraiser" här:
 
 
"Hellraiser" har amerikansk premiär på streamingtjänsten Hulu den 7 oktober. Det är däremot inte bekräftat när filmen kommer att släppas i Sverige. 
| 21 september 2022 10:30 |