Film

Skribent

MovieZine

20 december 2021 | 20:40

Trailerpremiär: Harry Potter-trion är tillbaka på Hogwarts!

Stor återförening väntar alla fans på HBO Max på nyårsdagen.
Bakis på nyår och inga planer? Det visar sig att HBO Max har den perfekta trolldrycken för att kicka igång det nya året! Den 1 januari släpps nämligen den efterlängtad Harry Potter-återföreningen, som MovieZine tidigare har skrivit om. Nu vet vi mer om vad som väntar...

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, filmskaparen Chris Columbus och många av skådespelarna från de åtta Harry Potter-filmerna reser tillbaka till Hogwarts för första gången för att fira årsdagen av filmseriens första film; "Harry Potter och de vises sten", som hade premiär för 20 år sedan.
 
Kolla in trailern nedan:
 
 
Den tillbakablickande specialfilmen "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" berättar en förtrollande skapelsehistoria genom helt nya intervjuer och skådespelarsamtal och bjuder in fansen till en magisk resa genom en av de mest älskade filmserierna någonsin. Dokumentären hyllar magin bakom skapandet av filmerna och den fantastiska familj som formades i Warner Bros. Studios London för två decennier sedan, samt arvet och den bestående inverkan filmerna haft på våra hjärtan, sinnen och fantasi runt om i världen.

- Det finns magi i luften när alla dessa skådespelare återvänder hem till det ursprungliga Hogwarts, där allt började för 20 år sedan. Spänningen är kännbar när de förbereder sig för att ta med sina fans på en mycket speciell och personlig resa genom skapandet av dessa fantastiska filmer, säger den exekutiva producenten Casey Patterson.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Många av favoriterna från filmserien kommer att ansluta sig till hyllningen, bland dem Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch och Ian Hart.

"Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" har premiär på HBO Max den 1 januari.
 
| 20 december 2021 20:40 |