Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 maj 2017 | 20:28

Trailerpremiär: "Game of Thrones" visar upp årets hetaste trailer

Det har under de senaste dagarna duggat tätt med nyheter och material från HBO om deras dyrgrip "Game of Thrones". Bilder, posters och en försäkran om att manuset är det bästa hittills i alla ära - men det är såklart trailern vi velat ha allra mest. Nu är den här. Låt krigandet börja!
"Game of Thrones" sjunde säsong må vara knappt två månader bort i tiden - men redan nu kan vi få en ordentlig inblick i vad som kommas skall i en trailer som fullständigt utklassar allt. 
 
Cersei öppnar trailern med att säga följande: "Fiender i öst, fiender i väst, fiender i söder och fiender i norr. Vad som än står i vår väg - så kommer vi att besegra det". Sedan följer något av det vackraste jag sett i en trailer för en tv-serie - någonsin. Det är marschernade arméer, drakar större än störst samt kära återseenden av flera efterlängtade karaktärer. Jon Snow, Daenerys, Tyrion, Sansa, Arya och Jamie för att nämna några.
 
Förra årets mest hyllade avsnitt var utan tvekan "Battle of the Basterds" (tätt följt av stackars Hodor), men krigandet om tronernas tron har bara börjat. I den sjunde säsongen, som endast består av sju avsnitt, verkar det ha spenderats astronomiska summor på de kommande slagen som vi får se glimtar av i trailern nedan. Nedräkningen till premiären går nu in i nästa fas - vem längtar ni efter mest?
 
 
Den sjunde säsongen av "Game of Thrones" drar igång den 17 juli. Vad tycker du om trailern?
| 24 maj 2017 20:28 |