Serie

Skribent

Josefine Krischausky

1 september 2021 | 14:15

Trailerpremiär för Taylor Sheridans nya serie "Mayor of Kingstown"

Skaparen av "Yellowstone" är tillbaka med en ny produktion, denna gång ett kriminaldrama med Jeremy Renner och Kyle Chandler i rollerna.
Paramount har släppt en intensiv första trailer till kriminalserien "Mayor of Kingstown", det nya projektet från "Yellowstone"-skaparen Taylor Sheridan.
 
Handlingen följer den lilla men maktfulla familjen McLusky, som försörjer sig på fängelsesystemet i staden Kingstown. Serien kommer att utforska teman som korruption, ojämlikhet och systematisk rasism, och skildra kampen för att skapa ordning och rättvisa i ett samhälle som saknar båda delarna.
 
I de centrala rollerna ser vi Jeremy Renner ("The Hurt Locker", "Avengers") och Kyle Chandler ("Manchester by the Sea", "Bloodline"), som bröderna Mike och Mitch. Medverkar gör också namn som Dianne Wiest, Taylor Handley och Darlene Cooke. 
 
 
Vid sidan av "Yellowstone" är Taylor Sheridan känd som den Oscarnominerade manusförfattaren och regissören bakom filmer som "Wind River" och "Hell or High Water". Han har skapat "Mayor of Kingstown" tillsammans med skådespelaren Hugh Dillon, som även kommer att synas framför kameran.
 
"Mayor of Kingstown", vars första säsong består av tio avsnitt, har premiär på streamingtjänsten Paramount+ den 14 november. 
| 1 september 2021 14:15 |