Film

Skribent

Robin Hakanen Martio

27 februari 2019 | 15:00

Trailerpremiär för kuppfilmen "Finding Steve McQueen"

En kuppfilm om ett gäng som ska råna Richard Nixon? Varför inte! Se trailern för Travis Fimmels senaste roll.
Filmen har väldigt lite att göra med legenden Steve McQueen, och mer att göra med ett gäng förbrytare som har fått det på näthinnan att snuva Richard Nixon på 30 miljoner dollar från hans illegala kampanjfonder. Saker går minst sagt snett och resulterar i att gänget måste fly undan en drös poliser och FBI-agenter.
 
 
Det utlovas 70-tal, fart och fläkt och en hel del humor. Förutom Fimmels gestaltning av ledaren i gänget som antar täcknamnet Steve McQueen så ser vi också William Fichtner ("Black Hawk Down", "12 Strong"), Rachael Taylor ("Transformers", "Luke Cage"), Lily Rabe ("All Good Things", "American Horror Story") och Forest Whitaker.

För regin står Mark Steven Johnson som regisserade "Daredevil" (alltså, den med Ben Affleck från 2003) och Nicolas Cage i "Ghost Rider" (2007); två minst sagt lägre ansedda Marvel-produktioner. Kan detta vara hans senaste försök att hitta tillbaka till rampljuset? Och kommer det isåfall fungera eller hamna i skymundan såsom hans "Killing Season" (med bland annat Robert De Niro) från 2013?
| 27 februari 2019 15:00 |