Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 januari 2020 | 22:25

Trailerpremiär för den sista säsongen av "Star Wars: The Clone Wars"

Disney har alltid något nytt på gång i sin galax långt långt borta... den sjunde säsongen av "Star Wars: The Clone Wars" står näst på tur!
Efter att ha avslutat Star Wars-sagan om Skywalker-familjen med den minst sagt omdebatterad nionde episoden "Star Wars: The Rise of Skywalker" i december, kommer Disney att köra ut den sista säsongen av den hyllade (animerade) tv-serien "Star Wars: The Clone Wars" med start i februari.
 
Oavsett vad publiken verkar ha tyckt om den senaste Star Wars-filmen, som visserligen redan hunnit spela in över en miljard dollar, så har "The Mandalorian" redan cementerat Disney+ som ett hem för Star Wars-fans sugna på att spendera hela säsonger med sina favoritkaraktärer. "Star Wars: The Clone Wars" har av många inbitna fans redan hyllats stort men kanske blir det just i år när serien, med sin sjunde och sista säsong, kommer att bryta igenom på allvar när Disney+ lanseras världen över.
 
 
Den sista säsongen av "Star Wars: The Clone Wars" kommer att få premiär den 21 februari, direkt på Disney+. Det är i nuläget oklart vilket datum den kommer att släppas här i Sverige, eller om vi behöver vänta på att Disney släpper sin app här i Norden under sommaren 2020.
 

Läs också: Disney+ släpps i Sverige först till sommaren

 
Är du peppad på att få ta del av den episka avslutningen i den sjunde säsongen av "Star Wars: The Clone Wars"? Kommentera gärna nedan!
| 22 januari 2020 22:25 |