Serie

Skribent

Alexander Kardelo

26 mars 2020 | 13:00

Trailerpremiär: Chris Evans i miniserien "Defending Jacob"

Ett mord skakar småstaden. Är tonårssonen skyldig? Svaret kommer på Apple TV+ i vår.
Chris Evans återförenas med Jaeden Martell ("Knives Out") i nya miniserien "Defending Jacob" på Apple TV+ i vår.

Det handlar om ett tragiskt mordfall som skakar om en småstad i Massachusetts, och sätter en familjs ovillkorliga kärlek på prov. Evans spelar åklagaren vars 14-årige som Jacob anklagas för att ha dödat en skolkamrat. Frågan är om han själv kommer kliva över lagen för att få sonen frikänd? Trailern utlovar ett spännande mysterium och ett gripande familjedrama:
 
 
Förutom Chris Evans och Jaeden Martell medverkar också Michelle Dockery ("Downton Abbey"), Pablo Schreiber ("Orange is the New Black") och J.K. Simmons.

"Defending Jacob" släpps på Apple TV+ den 24 april.

Apples streamingtjänst lanserades i november med en handfull hajpade tv-serier. Vi har bland annat fått se Joel Kinnaman som astronaut i "For All Mankind" och Jennifer Aniston som nyhetsankare i "The Morning Show". Sedan dess har utbudet sakta men säkert fyllts på med serier från bland andra M. Night Shyamalan ("Servant") och Steven Spielberg ("Amazing Stories").

Men än så länge saknas den riktiga snackisen som gör Apple TV+ till en måste för tittarna. "Defending Jacob" ser kanske inte ut som den största tittarmagneten, men jag är såld på premissen och hoppas på några gripande timmar i tv-soffan.
| 26 mars 2020 13:00 |