Film

Skribent

Martin Persson

10 juli 2024 | 16:30

Andrew Garfield och Florence Pugh briljerar i trailern för "We Live in Time"

Tårar, skratt och starkt skådespel utlovas.
John Crowley är tillbaka igen. ”We Live in time” blir nästa lovande drama, som just fått en trailer.
 
För indie-filmälskaren är regissören bland annat känd för sina fantastiska och unika filmer ”Brooklyn”, ”Boy A” och ”The Goldfinch” och även nu återvänder man med ett lågmält drama som känns lovande, med en otroligt stark skådespelarensemble till sitt förfogande.
 
Florence Pugh och Andrew Garfield står I fokus som ett ungt par vi följer under flera decennier av liv i ständig förändring. Det minner om såväl ”Brooklyn” som fjolårets ”Past Lives” och Bergmans ”Scener ur ett äktenskap”.
 
Regissörens typiska öga för detaljer och finess inom drama, romans och rapp småkomisk dialog utlovas och kanske kan en och annan prisnominering vara i sikte. Det är inte helt omöjligt, ”Brooklyn” nominerades till exempel för ”Bästa film” vid Oscarsgalan 2016 och John Crowleys andra filmer har ofta gjort succé vid såväl Berlin filmfestival som BAFTA-galan. Även skådespelarna Andrew Garfield och Florence Pugh har ju Oscarsnominerats tidigare i sin karriär.
 
Vad som är säkert är i varje fall att vi har en otroligt lovande film framför oss och de starka namnen kopplade till den gör det inte sämre!
 
 
 
”We Live in Time” har än så länge inget premiärdatum på bio, men kommer först att visas på Toronto filmfestival senare i höst.
| 10 juli 2024 16:30 |