Serie

Skribent

Alexander Kardelo

17 februari 2020 | 20:15

Trailerpremiär: "Amazing Stories" kan bli Apples mest ambitiösa tv-serie

Steven Spielberg återupplivar 80-talets antologiserie med nya berättelser om hjältemod och övernaturligheter.
En av 1980-talets klassiska sci-fi-serier kommer tillbaka hos Apple TV+ i vår. Steven Spielberg är tillbaka som producent, med Edward Kitsis ("Lost") och Adam Horowitz vid sin sida, för att bjuda på tio spektakulära, fristående och ja - som titeln antyder - otroliga historier.

Första trailern utlovar bland annat berättelser om hjältemod, superkrafter och möjligen något utomjordiskt, allt förpackat i en kittlande och familjevänlig helylle-underhållning i "E.T."-anda.
 
 
I rollistan finns bland andra Sasha Lane, Josh Holloway, Dylan O'Brien och Robert Forster. De fem första avsnitten släpps 6 mars.
 
Trots att Apple TV+ haft en ganska trög tillväxt sedan lanseringen i november, och har få titlar i sitt utbud, så spänner de sakta men säkert sina muskler. Värvningar som Spielberg och serier som "Amazing Stories" hör till strategin för att utmana de andra streamingtjänsterna med kvalitetsinnehåll och stora namn. I vår får vi också se thrillerserien "Home Before Dark" (6 april) och miniserien "Defending Jacob" med Chris Evans (24 april).
| 17 februari 2020 20:15 |