Skribent

Viktor Jerner

7 februari 2018 | 20:00

Trailern till nya Marvel-satsningen "Wolverine: The Long Night" är här

Lyssna på det första smakprovet från det spännande podcast-projektet.
Som vi har rapporterat om tidigare kommer den älskade karaktären Wolverine, som fick ett riktigt vackert avsked i "Logan", härnäst dyka upp i ett helt nytt format, nämligen i en podcast. Marvel och poddplattformen Stitcher har gått ihop och producerat "Wolverine: The Long Night", skriven av Benjamin Percy, som har premiär i mars. Nu har den första ljudtrailern släppts, lyssna i klippet nedan: 
 
 
Som väntat känns Richard Armitage ("The Hobbit"-filmerna) som en perfekt röstskådespelare för Logan/Wolverine och jag gillar verkligen känslan av att berättelsen inte är inspelad i en isolerad ljudstudio. Istället känns det som att det är separata scener i verkliga miljöer med varierande ljudbilder man lyssnar på, likt en film eller tv-serie. Jag älskar också hela konceptet med att Logan, som i vanlig ordning har flytt från civilisationen, är misstänkt för bestialiska mord i Alaska och jagas av specialagenter. Hans djuriska natur och plågade psyke gör att det onekligen är rimligt att misstänka honom.
 
"Wolverine: The Long Night" har premiär på Stitcher Premium (en betaltjänst) den 12:e mars för att sedan släppas gratis senare under hösten.
 
Kommer du lyssna när podcasten landar? 
| 7 februari 2018 20:00 |