Film

Skribent

Alexander Dunerfors

7 oktober 2014 | 20:25

Trailern till "Jurassic World" snart här

En lycklig biobesökare har redan sett "Jurassic World"-trailern: läs hans reaktion.
Med biopremiär i juni 2015 borde det inte dröja länge innan vi får se en första skymt av "Jurassic World". 

En biobesökare vid namn Ivan Flores fick se trailern som en del av en marknadsundersökning, och delar med sig av sina tankar i en (numera bortplockad) Youtube-video. Joblo.com hann skriva ner vad killen sa:

- Den första scenen visade turister i en båt. Kameran panorerar runt och man ser Isla Nublar, där parken ligger. Man får se en bil köra igenom en port, likadan som i den första filmen, fast nu säger skylten Jurassic World. 

- En annan scen visar hur sci-fi filmen är. Man ser människor transporters i en transparent bubbla med en långhalsad dinosaurie bredvid dem. 

- Min favoritscen i hela trailern visar en haj som hänger upp och ned över vatten. Från ingenstans kommer en jättelik krokodolliknande käft och drar ner hajen i vattnet. Det är som Sea World med dinosaurier, när vattnet skvätter på åskådarna. 

- En av huvudrollerna säger att "Vi kan skapa våra egna dinosaurier". Chris Pratt kommer in i ett rum och ifrågasätter alla, "Vad är det som händer?" frågar han. I nästa scen syns en 15 meter hög vägg med klösmärken. Man pratar om en varelse som är lös. Folk skriker. Chris Pratt säger: "Ska vi göra det här, så ska vi göra det på mitt sätt."

- Musiken i trailern låter som den i "Jurassic Park" men i mörkare och långsammare pianotoner.

Det är korrekt: i väntan på teasern får vi nöja oss med ett transkript av en videoreaktion från en okänd person som vagt beskriver teasern. Men, det är trots allt en av 2015 års mest efterlängtade filmer...

Hur låter det, blir ni taggade? Snart får vi iallafall se den med egna ögon. Enligt källor ska en första trailer dyka upp i samband med "Interstellars" premiär, redan om en månad alltså. 

Colin Trevorrows "Jurassic World" har förutom Chris Pratt också Bryce Dallas Howard och Ty Simpkins i rollistan. Biopremiär 12 juni nästa år.

Se också:

| 7 oktober 2014 20:25 |