Film

Skribent

Alexander Kardelo

28 juni 2022 | 10:00

"Jurassic World: Dominion" har fått en lågbudgetkopia - här är trailern

Sett "Jurassic World: Dominion"? Spana nu in trailern till Asylums nya mockbuster.
Medan "Jurassic World: Dominion" går förvånansvärt bra på bio, förbereder Asylum premiären av sin senaste mockbuster. Studion har hittat sin nisch i lågbudgetrullar med titlar som råkar påminna om aktuella storfilmer, exempelvis "Planet Dune" och "Top Gunner". De släpper snart lös "Jurassic Domination" - och här är trailern:
 
 
Handlingen följer en insatsstyrka som ska tillfångata ett par mycket dödlig velociraptors. Ett hemligt massförstörelsevapen är på rymmen. Eric Roberts ringer in för en cameo-roll. Man vet ju att det här kommer bli en kanonfilm!
 
Nåja, en del av kommentarerna på Youtube låter iallafall positiva: "Asylums CGI blir bättre och bättre", skriver en tittare. "Ser grymt ut, jag ser fram emot filmen", kommenterar en annan.
 
"Jag längtar efter detta mästerverk. Universal är rädda för de vet att "Jurassic Domination" kommer förstöra "Jurassic World"-franchisen för dem och antagligen tjäna mer pengar", lyder en kommentar (som möjligen är en aning sarkastisk?).
 
Mästerverket "Jurassic Domination" släpps i USA den 1 juli. Det finns ännu inget svenskt premiärdatum - och det kanske är lika bra.
| 28 juni 2022 10:00 |