Film

Skribent

MovieZine

17 september 2020 | 09:00

Trailer visar upp kommande Disney Plus-nyheter under 2020

På gång: nya originalserierna "The Right Stuff" och "WandaVision".
Tidigare i veckan släpptes Disney+ äntligen i Sverige. Många av våra läsare har redan hunnit testa på den nya streamingtjänsten, och dykt in i gamla barndomsfavoriter eller upptäckt några av Disneys nya originalfilmer.

Disney+ adderar kanske inte nytt innehåll i samma takt som Netflix och andra streamingtjänster, men det finns en del kommande premiärer att se fram emot. En ny trailer visar upp vad som väntar under 2020 - bland annat astronautserien "The Right Stuff" (baserad på filmen "Rätta virket" från 1983) och såklart Marvels "WandaVision".
 
Mer på superhjältetemat: dokumentärserien "Marvel's 616" som gröver djupt i serietidningarnas historia. Den får premiär 20 november.
 
 
På filmfronten kan vi snart återse Tom Hanks-favoriten "Big" (1988), feelgoodfilmen "Skruva den som Beckham" (2002) och den sanna berättelsen om kvinnorna på NASA, "Dolda tillgångar" (2016). På gång är även en remake på "Black Beauty", med Kate Winslet i rollistan.
 
Trailern utlovar också "X-Men 2" som dock redan finns med på den svenska tjänsten, så det är bra att poängtera igen att streamingutbudet kan skilja sig åt mellan olika länder.
 
Här i Sverige väntar vi även på att få ta del av originalfilmer som "Lady och Lufsen", "Noelle", "Mulan" och "Artemis Fowl", som alla förhoppningsvis kommer innan årets slut.
 
Läs mer om Disneys nya streamingtjänst på Disneyplus.com.
| 17 september 2020 09:00 |