Serie

Skribent

Josefine Krischausky

14 oktober 2021 | 15:00

Trailer: "The Sex Lives of College Girls" är HBO:s nya ungdomsserie

Pauline Chalamet, syster till ett mycket välkänt namn, gör en av huvudrollerna i "Never Have I Ever"-skaparens nya produktion.
Efter titlar som "Euphoria", "We Are Who We Are" och "Generation" är HBO tillbaka med en ny ungdomsserie. Denna gång rör man sig lite längre bort från det mörka och dramatiska, och bjuder istället på komediserien "The Sex Lives of College Girls"
 
Handlingen följer fyra rumskamrater som precis har börjat studera vid prestigefyllda Essex College. Fulla av hormoner börjat de utforska sitt nya liv på skolan, som även kommer med en hel del utmaningar. 
 
I en av de ledande rollerna ser vi Pauline Chalamet, som förra året gjorde långfilmsdebut i "The King of Staten Island", och dessutom råkar vara syster till superpopulära Timothée Chalamet. I seriens ensemble får hon sällskap av skådespelare som Amrit Kaur, Alyah Chanelle Scott, Reneé Rapp och Dylan Sprouse. 
 
Se den nya trailern till serien här:
 
 
Som en av serieskaparna står Mindy Kaling, känd för sin roll i amerikanska "The Office", men även för att ha skapat serier som "The Mindy Project", "Four Weddings and a Funeral" och allra senast Netflix-komedin "Never Have I Ever". 
 
Den första säsongen av "The Sex Lives of College Girls" består 10 avsnitt och visas på HBO Max, som lanseras i Sverige i slutet av oktober. De två inledande avsnitten har premiär den 18 november, för att därefter följas upp med tre avsnitt per vecka, innan de två sista avsnitten släpps den 9 december. 
| 14 oktober 2021 15:00 |