Serie

Skribent

Oskar Möller

17 januari 2023 | 09:20

Trailer: Tredje säsongen av "The Mandalorian" lovar mer äventyr och action

Som Star Wars-nördar har väntat! Men nu är det här - Disneys Emmybelönade sci-fiserie och mest pålitliga kassoko gör sig redo för en tredje säsong. Spänn fast säkerhetsbältena i rymdskeppen!
För de få som inte vet - i "The Mandalorian" kretsar handlingen kring titelns prisjägare - den härligt mångsidige Pedro Pascal (som håller på att bli en seriernas Gudfader i och med huvudrollen i HBO:s tokhypade "The Last of Us")
 
Förhandssnacket gav anledning att tro att denna tredje säsong blir en storslagen deal med många nya äventyr för Din Djarin och Grogu. Det kan rentav bli ett krig mellan olika rivaliserande Mandaloriangrupperingar.
 
 
Vi får se vårt radarpar färdas i rymdskepp (och många närbilder på Grogu vars naivt gulliga uppenbarelse mjölkas som bara den), lasersvärd som lyser upp rum och gryende motsättningar och hot i ett virrvarr av snabbflygande rymdskepp.
 
Din bestämmer sig även för att återvända till Mandalore för att möta konsekvenserna av sina tidigare handlingar - ett beslut som gissningsvis kommer att leda till  ökade spänningar och konflikter. Det verkar även som att Grogu börjar använda sina ansenliga krafter.
 
Din Djarin (titelns the Mandalorian) och hans lille vän Grogu tar en chill flygtur
 
Grogu kan nog kännas igen av många som inte följer "The Mandalorian" men sett de tre orginalfilmerna med Mark Hamill i huvudrollen. Den lille krabaten är nämligen av samma art som den mytomsusade läromästaren Yoda. I serien är han blott 50 år (!) när Din Djarin hittar honom - vilket är rena barnet i Yodaår. 
 
Är ni peppade på att se säsong 3 av serien?
 
Säsong 3 av "The Mandalorian" har sin premiär den 1:a mars på Disney Plus.
| 17 januari 2023 09:20 |