Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 november 2021 | 23:55

Trailer: "The Book of Boba Fett" består av totalt sju avsnitt

Premiären av "The Book of Boba Fett" är nu bara en månad bort och har nu bekräftats bestå av totalt sju avsnitt.
Sedan säsongsfinalen av "The Mandalorian" ifjol har vi fått vänta på att få ta del av spinoffserien "The Book of Boba Fett", med Jon Favreau, Dave Filoni och Robert Rodriguez ombord som showrunners och regissörer. Med tanke på hur hyllat deras Star Wars-arbete blivit med "The Mandalorian", så är förväntningarna nu riktigt stora på den första officiella spinoffserien.
 
Trailern öppnar med orden "Jag är Boba Fett... lämnad att dö i sanden på Tatooine". Vilket givetvis anspelar på det öde som stört många Star Wars-fans genom åren, men som "rättades till" när det visade sig att han faktiskt hade överlevt och dök upp i den andra säsongen av "The Mandalorian". 
 
I jämförelse med den första trailern så får vi nu även se Boba Fett (Temuera Morrison) liggandes i en slags tank, som mycket väl kan ha varit en del av hur han lyckades överleva sitt öde i "Jedins återkomst" (1983). Frågan är med andra ord om vi både kommer att få ta del av mer kring hans bakgrundshistoria, vid sidan om det uppenbara slitandet med att ta över brottssyndikatet som tidigare styrdes av Jabba the Hutt. 
 
 
Premiären av "The Book of Boba Fett" är satt till den 29 december hos Disney+. Via det officiella Star Wars-kontot på Twitter så avslöjades det även att serien kommer att bestå av totalt sju avsnitt.
 
Det innebär med andra ord att säsongen kommer att vara kortare till antalet än båda "The Mandalorian"-säsongerna, det är däremot oklart huruvida speltiden på avsnitten kan komma att bli längre i "The Book of Boba Fett". Om bara en månad så vet vi!
 

Läs också: Disney lägger 33 miljarder dollar på nytt innehåll under 2022

 
Kommer du att ge "The Book of Boba Fett" en chans i slutet av året? Kommentera gärna nedan!
| 29 november 2021 23:55 |