Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 augusti 2021 | 17:05

Trailer: Syskonkärlek och syskonrivalitet i "Två systrar"

Serien i åtta delar är fritt baserad på romansviten av Hannah Widell och Amanda Schulman, med premiär hos Viaplay i september.
Vi närmar oss premiären av nya tv-serien "Två systrar", som är baserad på Hannah Widells och Amanda Schulmans böcker med samma namn. Hela den första säsongen släpps nämligen redan den 5 september, så nu har det blivit dags att få ta del av en första trailer!
 
Julia Ragnarsson spelar Vanessa som har en tv-karriär men kämpar med relationer och ett destruktivt festande. Dilan Gwyn spelar Alicia som kämpar med att leva upp till förväntningarna i överklassen och upprätthålla en perfekt fasad men rasar inombords.
 
- Alicia är lillasyster till Vanessa och försöker passa in i en värld som hon inte alls kommer ifrån och det är lite hennes kamp genom hela säsongen. Serien handlar väldigt mycket om att komma ihåg vem man är och båda två växer upp på sina olika sätt, säger Dilan Gwyn.
 
 
I övriga roller ser vi bland andra Hannes Fohlin, David Larson, Happy Jankell, Helmon Solomon, Pablo Leiva Wenger, Julius Fleischanderl och Caroline Winberg. Jens Hultén spelar systrarnas pappa Klas som har en alkoholproblematik och är skild från deras mamma Susanne (Lia Boysen).
 
"Två systrar" är regisserad av Julia Lindström som också skrivit manus tillsammans med Amy Black Ndiaye och produceras av Jon Petersson, Alexia af Kleen samt Cecilia Forsberg Becker. Premiären är satt till den 5 september, då samtliga avsnitt släpps.
 

Läs också: Imponerande kass klass i överklassen

 
Kommer du att ge "Två systrar" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 27 augusti 2021 17:05 |