Film

Skribent

Viktor Jerner

18 april 2018 | 17:00

Skräcken skruvas upp i ny trailer till "Jurassic World: Fallen Kingdom"

Det är dags att återvända till Isla Nublar.
En rykande färsk ny trailer till "Jurassic World: Fallen Kingdom", den femte delen i "Jurassic Park"-sagan, har just landat och kan ses nedan. Efter den högst mediokra föregångaren "Jurassic World" har regissören Colin Trevorrow tagit ett steg tillbaka och agerar manusförfattare medan det spanska geniet Juan Antonio Bayona ("Barnhemmet", "The Impossible") har tagit över spakarna. Det skiftet får mig att både hoppas och tro att "Fallen Kingdom" kommer bli en förbättring på alla plan, något som den här sagan desperat behöver nu. 
 
Kolla in den nya trailern:
 
 
Eftersom det är en "final trailer" (vi får väl se...) så öser Universal på rejält och skjuter med de stora kanonerna. Jag tycker personligen att det fortsätter se riktigt lovande ut, även om de tidigare orosmolnen kvarstår. Den krystade relationen mellan Owen och raptorn Blue köper jag fortfarande inte, så förhoppningsvis utgör inte det någon större del av narrativet. 
 
I rollistan hittar vi återvändare som Chris Pratt, Bryce Dallas Howard och B.D. Wong, samt nykomlingar som James Cromwell, Rafe Spall, Toby Jones, Justice Smith och Daniella Pineda. Trevligast av allt är dock att Jeff Goldblum, som spelade den ljuvliga Ian Malcolm i de två första filmerna, är tillbaka i gänget. 
 
"Jurassic World: Fallen Kingdom" landar på bio den 8:e juni, tror ni att den kan ge nytt liv åt "Jurassic Park"-serien? 
| 18 april 2018 17:00 |