Film

Skribent

Tobias Andersson

19 januari 2023 | 15:07

Trailer: Se upp i tunnelbanan! Ghostface redo för blodbad i New York

Jenna Ortega och Melissa Barrera ser ut att få rejält med trassel när Ghostface intar storstan. Se den nya trailern till ”Scream VI” som har biopremiär 10 mars.
Ny stad, nya skräckklyschor att följa och enligt Scream-grundaren ett nytt fräscht filmkapitel i slasherfranchisen.
 
Likt Jason Voorhees är det nu den ruskige Ghostfaces tur att inta Manhattan för att med sin kockkniv slakta dumdristiga ungdomar på löpande band. Den överlevande ensemblen från förra filmen återvänder, och med sig har de Courteney Cox stjärnreporter till karaktär och Hayden Panettiere som repriserar fanfavoriten Kirby från ”Scream IV”.
 
Melissa Barrera och Jenna "Wednesday" Ortega fick ingen lugn stund i New York. Spana in nya trailern längre ner i artikeln.
 
Efter del fyra och fem (som förvirrande nog marknadsfördes som en reboot) är det återigen dags att förflytta blodbadet från Woodsboro till annan ort, del två och tre utspelade sig i Ohio respektive Los Angeles. Nu är det alltså New York som gäller!
 
Enligt Courteney Cox kommer storstadsmiljön skapa en helt ny dynamik.
 
– Att ta Ghostface till New York bidrar med ett helt ny element till historien. Att ta karaktären ur en småstad och sätta dem i hjärtat av staden som aldrig sover är mer skrämmande än någonsin, sa hon till Entertainment Weekly.
 
Kolla in nya trailern där Ghosface inte besparar sig från blodspillan.
 
| 19 januari 2023 15:07 |