Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 juni 2019 | 08:45

Trailer: "Scream"-reboot med originalmasken får premiär i juli

Den tredje säsongen av "Scream" har fått namnet "Scream: Resurrection" och kommer att använda samma mask och röstskådespelare som originalfilmerna.
Den tredje säsongen av MTV:s "Scream" beställdes redan 2016 men hamnade lite mellan stolarna medan Paramount, ägaren av MTV och ett gäng andra kanaler, strukturerade om sin organisation. THR rapporterar nu att serien flyttar till kanalen VH1, där den kommer att sändas mellan den 8-10 juli som en eventserie med två avsnitt varje kväll.
 
Det är också klart att Roger Jackson, som gjorde mördarens röst i originalfilmerna från slutet av 90-talet, nu återvänder till sin gamla roll - med den officiella Scream-masken (som man inte hade rättigheter till under de två första säsongerna). Det blir den första gången den officiella Scream-masken visas i en tv-serie.
 
Den tredje säsongen är en reboot och kommer inte ha något med de två första säsongerna att göra, med helt nya karaktärer och en ny stad. I seriens fokus kommer vi att hitta Deion Elliot (RJ Cyler), en lokalstjärna i stadens amerikanska fotbollslag, vars tragiska förflutna kommer tillbaka och hotar hans (och hans vänners) planer för framtiden.
 
 
Vid sidan om RJ Cyler och Roger Jackson kommer vi även att se Mary J. Blige, Keke Palmer, Tyler Posey, Tyga, Giorgia Whigham, Jessica Sula, C.J. Wallace, Giullian Yao Gioiello och Paris Jackson framför kameran. 
 
Det är ännu oklart vilken svensk distributör som kommer att visa den rebootade "Scream"-säsongen. Men baserat på trailern ovan lär den nog leta sig hit ganska snabbt efter premiären.
 
Kommer du att ge "Scream: Resurrection" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 25 juni 2019 08:45 |