Serie

Skribent

Alexander Svensson

20 april 2024 | 13:00

Trailer: Ryan Reynolds välkomnar dig tillbaka till Wrexham

Ryan Reynolds och Rob McElhenney fortsätter sin walesiska fotbollsresa sida vid sida med spelare, fans och invånare i den lilla men numera världskända orten Wrexham.
Ryan Reynolds och Rob McElhenneys lika oväntade som framgångsrika ägarskap av den walesiska fotbollsklubben Wrexham är ett av fotbollsvärldens mest underhållande fenomen.
 
De två skådespelarna köpte Wrexham AFC under pandemiåret 2020, då laget låg ända nere i den femte divisionen. Sedan dess har klubben under Reynolds och McElhenneys ledarskap klättrat upp två divisioner, vilket dokumenterats i dokumentären “Welcome to Wrexham”, som nu är inne på sin tredje säsong.
 
 
I den tredje säsongen får vi följa Wrexham AFC genom fotbollssäsongen 2023-2024. Reynolds och McElhenney medverkar så klart, men precis som i tidigare säsonger lär det ligga minst lika mycket fokus på spelarna, de som arbetar med laget, och folket och fansen i Wrexham. Det är också det som gör serien sevärd: man dokumenterar inte bara fotbollsmatcher, utan relationen mellan en stad och ett lag.
 
Dessutom utlovar trailern åtminstone en kändiscameo: ingen mindre än Chris Pratt dyker upp i ett kontor tillsammans med Rob McElhenney.
 
Trailern för tredje säsongen av “Welcome to Wrexham” kan du se här. Premiär blir det den 2 maj, här i Sverige på Disney+.
 
| 20 april 2024 13:00 |