TRAILER

Skribent

Thomas Linnaeus

22 juli 2023 | 09:25

“One Piece” på Netflix blir annorlunda - men det oroar inte manga-seriens skapare

Eiichiro Oda, som ligger bakom “One Piece”, tror att serien kommer skilja sig från mangan, men han verkar sitta lugn i båten.
I augusti är det dags för Netflix live action-version av mangan “One Piece” och nu har vi fått en första trailer där vi får se Iñaki Godoy som Monkey D. Luffy, som ger sig ut för att bli den mest framgångsrika piraten i historien.
 
 
Hos oss på MovieZine har Anders Eklöf uttryckt sin oro över serien. Bland annat för att Netflix tidigare manga-adaptioner inte varit lyckade, och för att serien kommer röra sig fram i handlingen snabbare än originalet.
 
Vi estimerar att första säsongen kommer att vara en genomgång av de första 96 kapitlen - vilket fördelas på 8 avsnitt. Men någon som inte verkar vara orolig, är Eiichiro Oda, som har skapat “One Piece”. I samband med trailerns släpp har Netflix lagt upp ett brev från honom på Twitter.
 
 
Oda skriver bland annat: "Efter premiären är jag säker på att jag kommer att höra från olika, som påpekar att en viss karaktär saknas, att en scen är struken, eller att den här biten skiljer sig från manga. Men jag är säker på att dessa kommentarer är välmenande, så jag tänker njuta av att läsa dem!”
 
Förhoppningsvis är serien fortfarande bra, även om det blir en annorlunda berättelse. Premiär för “One Piece” är den 31 augusti.
| 22 juli 2023 09:25 |