Film

Skribent

Jonatan Blomberg

8 mars 2024 | 09:00

Trailer: Nicolas Cage slåss mot håriga monster i nya skräckfilmen "Arcadian"

Med vibbar av "A Quiet Place" så kliver Nicolas Cage in i en postapokalyptisk framtid där håriga monster försöker utrota mänskligheten.
Nicolas Cage har grävt sig ur sitt finansiella hål och börjat acceptera riktigt grymma roller på sistone. "Dream Scenario" rullar fortfarande på många biografer och under senare år har vi även fått fina "Pig", udda "The Unbearable Weight of Massive Talent" samt en galen Dracula i "Renfield". Inom kort är det däremot dags för den nya postapokalyptiska skräckfilmen "Arcadia", som precis släppt en första längre trailer. 
 
Det är dock oklart vad som ligger bakom vår nya postapokalyptiska värld, i den kusliga trailern antyds det i alla fall att de håriga varelsernas ankomst kan vara klimatrelaterad. "Det finns de som tror att de kom efter alla föroreningar som människorna orsakade," förklarar Cages karaktär i en voiceover, "och nu är de här för att rensa planeten från mänskligheten; så att vi alla kommer att dö ut".
 
 
"Arcadian" återförenar Cage med regissören Benjamin Brewer som han tidigare jobbat med på långfilmen "The Trust" (2016). Filmen får biopremiär i USA den 12 april. Det verkar i skrivande stund fortfarande vara oklart när filmen släpps här i Sverige, men vi får hålla tummarna för att den dyker upp på bio även här.
 

Läs också: 5 skräckfilmer att älska: Det bästa från Blumhouse

 
Kommer du att ge "Arcadian" en chans när den kommer till Sverige? Kommentera gärna nedan!
| 8 mars 2024 09:00 |