Spel

Skribent

Anders Eklöf

25 oktober 2021 | 15:18

Trailer: Master Chief är redo att rädda världen i "Halo Infinite"

Master Chief ger sig ut på ett nytt äventyr i det kommande spelet "Halo Infinite", som släpps till Xbox och PC den 8 december.
Den 8 december släpps äntligen det efterlängtade "Halo Infinite" till Xbox One, Xbox Series S/X och PC, ett spel som egentligen skulle lanseras i samband med de nya konsolerna men som försenats ett flertal gånger. 
 
Nu har en ny längre trailer dykt upp, som visar mer av kampanjen för en spelare. 
 
 
 
"Halo Infinite" utspelar sig efter "Halo 5: Guardians" och handlar om att utomjordingarna The Banished har tagit över den mystiska ringvärlden Zeta Halo efter att ha besegrat UNSC-trupperna, vilket hotar mänsklighetens överlevnad. När allt hopp är ute återvänder hjälten Master Chief för att konfrontera sina fiender. 
 
343 Industries menar att spelet innehåller den största kampanjen i seriens historia och har till skillnad från tidigare en mycket mer öppen värld som du får utforska fritt. I trailern får vi se Master Chief ta sig an nya typer av uppdrag, kämpa mot otäcka fiender och uppgradera sin rustning. 
 
När "Halo Infinite" släpps i vinter kommer det tyvärr sakna möjligheten att spela kampanjen med kompisar, vilket kommer läggas till i efterhand. Ett matigt multiplayer-läge finns dock tillgängligt. 
 
"Halo Infinite" släpps den 8 december och ingår om du prenumerar på Xbox Game Pass. 
 
Vad har du för förväntningar på "Halo Infinite"? Vilket är det bästa spelet i serien? 
| 25 oktober 2021 15:18 |