Film

Skribent

Josefine Krischausky

1 februari 2022 | 23:30

Trailer: Kidnappningsdrama och mörka mysterier i "No Exit"

Ett möte mellan fem främlingar, strandade tillsammans i en stöstorm, utvecklas så småningom till en kamp på liv och död. Thrillern får premiär på Disney+ i slutet av februari.
Ett grupp totala främlingar, fast med varandra på en ödslig plats. Under mystiska omständigheter uppenbarar sig ett brott, där någon av dem är skyldig. Konceptet känns inte helt främmande, men omprövas i ny tappning i den kommande thrillern "No Exit", som får digitalpremiär senare i februari.
 
Mer specifikt följer handlingen den unga kvinnan Darby, som till följd av en snöstorm blir strandsatt på en rastplats vid en motorväg, tillsammans med fem främmande personer. I en skåpbil på parkeringen stöter hon på en bortförd flicka, och utan någon annan hjälp i sikte måste hon själv ta reda på vem som är kidnapparen, innan det är för sent. 
 
"No Exit" är en adaption av en roman med samma namn, som släpptes 2017. Kolla in en trailer till filmatiseringen, som bjuder på en mörk, skrämmande stämning, här:
 
 
För regin står Damien Power, som gör sin första långfilm sedan han 2017 långfilmsdebuterade med skräckthrillern "Killing Ground". Huvudrollen spelas av Havana Rose Liu ("The Chair"), som på rollistan får sällskap av bland andra Dale Dickey ("Hell or High Water", "Winter's Bone") och Dennis Haysbert ("24", "Lucifer"). 
 
"No Exit" är en originalproduktion från amerikanska streamingtjänsten Hulu. I Sverige kommer filmen kunna ses på Disney+, där den släpps den 25 februari.
| 1 februari 2022 23:30 |