Spel

Skribent

Anders Eklöf

23 februari 2021 | 10:35

Trailer: Josef Fares berättar mer om spelet "It Takes Two"

Den svenska spelregissören berättar mer om sin romantiska komedi i spelform i ny trailer.
Efter spelen "Brothers: A Tale of Two Sons" och "A Way Out" är snart Josef Fares nya äventyr "It Takes Two" här, som handlar om de två föräldrarna Cody och May som förvandlas till små dockor när deras dotter märker att det skaver i deras förhållande.
 
Här får vi följa deras resa, hur de upptäcker nya saker om sig själva och varandra. Josef Fares berättar mer i en ny trailer för spelet som visar gameplay. 
 
 
 
Vi får bland annat veta att Cody och May hamnar mitt i ett pågående krig mellan ekorrarna och getingar där de får använda sig av unika vapen, att inga spelsekvenser är den andra lik och att allt du spelar reflekteras i berättelsen. 
 
"Vi kommer alltid göra spel som spårar ur, försöker pusha narrativet och skapa en häftig och annorlunda spelupplevelse", som Fares sa till MovieZine i en intervju för ett tag sedan. 
 
"It Takes Two" kommer till Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S och PC den 26 mars. Spelet går endast att spela tillsammans med något, antingen i samma soffa eller över nätet. 
 
Vem kommer du spela "It Takes Two" med? 
| 23 februari 2021 10:35 |