Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 juli 2020 | 13:45

Trailer: Travolta förvandlar Kevin Hart till actionhjälte i "Die Hart"

Den nya Quibi-serien "Die Hart", med Kevin Hart och John Travolta, har släppt en explosiv första trailer inför premiären den 20 juli.
Quibi hade tyvärr inte den bästa tajmingen med sin lansering, streamingtjänsten vars idé är att vara kvalitativ underhållning i kort format - perfekt för pendling eller väntan i kö. Problemet var ju bara att när världen stängde ned i takt med att pandemin växte sig större, så har inte allt för många varit särskilt sugna på att kolla på sina mobiltelefoner för sin underhållning... något streamingtjänsten nu försökt lösa genom att göra appen kompatibel med både Chromecast och Apple TV, även om funktionen inte rullats ut överallt ännu. 
 
I samband med detta har man även passat på att släppa en första trailer inför den nya tv-serien "Die Hart", som följer en fiktiv version av Kevin Hart - som är urtrött på att aldrig bli sedd som en actionhjälte utan snarare Dwayne Johnsons evige sidekick. I den nya serien planerar han därför att blomma ut som en fullblodig actionhjälte och till sin hjälp har han John Travolta och Nathalie Emmanuel ("Game of Thrones"), som däremot inte spelar sig själva.
 
 
Det första avsnittet släpps den 20 juli och därefter släpps ett nytt avsnitt varje vardag fram tills att seriens alla tio avsnitt finns tillgängliga. Varje avsnitt kommer att vara cirka 10 minuter långt. I augusti kommer vi även att få ta del av den första säsongen av Quibis "The Fugitive", med Kiefer Sutherland och Boyd Holbrook i huvudrollerna.
 

Läs också: TV-serierna från Quibi - rankade från bäst till sämst

 
Blir du sugen på att ge "Die Hart" en chans under sommaren? Kommentera gärna nedan!
| 7 juli 2020 13:45 |