Serie

Skribent

Tobias Andersson

2 januari 2023 | 12:10

Trailer: Gary Oldman på nytt agentuppdrag i ”Slow Horses” säsong 3

Gisslandrama, skottlossning och blodiga ansikten. Allt detta hinner avverkas i en ynka minuts teaser när Gary Oldman återvänder som den cyniske agenten Jackson Lamb.
Andra säsongen av den kritikerhyllade spionserien gick i mål under nyårshelgen – redan nu kan du kolla in teasertrailern för säsong 3 nedan.
 
Det finns fortfarande många mysterier att lösa för de brittiska MI5-agenterna och inspelningen av den tredje säsongen är i full igång. Dessutom står det sedan tidigare klart att det blir en fjärde säsong.
 
”Slow Horses” är spionthrillern där vi får följa ett gäng misslyckade och icke önskvärda medarbetare inom brittisk underrättelsetjänst som blivit omplacerade till ”elefantkyrkogården”. Med andra ord avdelningen för arbetsplatsens bottenskrap. Där ställs de under ledning av ett cyniskt halvtidsfyllo, Jackson Lamb.
 
Serien hade premiär på Apple TV+ 1 april 2022 och två säsonger hann fullbordas innan årsskiftet då de spelades in jämsides. Något premiärdatum för de nya avsnitten är ännu inte spikat, men räkna med att att vi får se dem sent 2023.
 
 
Ser du fram emot att få se mer av det dysfunktionella agent-teamet?
| 2 januari 2023 12:10 |