Serie

Skribent

Josefine Krischausky

17 september 2021 | 22:00

Trailer: En första titt på Alexander Skarsgård i "Succession"

Säsong nummer tre av Jesse Armstrongs prisbelönta serie anländer till HBO i oktober.
Den två år långa väntan på fortsättningen av HBO:s superhyllade serie "Succession" är snart över. Om en månad anländer den tredje säsongen, och tillvaron ser ut att bli mer turbulent än någonsin när det är dags att besluta vem i familjen Roy som ska få makten över deras stora medieföretag. 
 
Till de centrala rollerna återvänder skådespelarna Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin och Nicholas Braun. Denna säsong får de dessutom trevlig förstärkning, i form av namn som Adrien Brody och Alexander Skarsgård.
 
Medan den förra teasern inte bjöd på ens en glimt av nytillskotten, så dyker de båda upp i en ny trailer för de kommande avsnitten. Bland annat får vi se Skarsgård, som spelar karaktären Lukas Matsson, i en scen tillsammans med Culkins rollfigur. 
 
 
Den förra delen av "Succession" visades under hösten 2019, och blev precis som den inledande säsongen mycket uppskattad av såväl tittare som kritiker. Under den senaste Emmygalan fick serien ta emot ett flertal stora priser, däribland i kategorin Bästa dramaserie. 
 
Säsong 3 av "Succession" har premiär på HBO Nordic den 17 oktober. Kommer du titta?
| 17 september 2021 22:00 |