Film

Skribent

Josefine Krischausky

17 januari 2021 | 19:00

Trailerpremiär: Det spårar för Nicolas Cage i "Willy's Wonderland"

Tillvaron blir snabbt våldsam när några mordiska robotmaskotar väcks till liv på ett kusligt lekland.
Det är vid det här laget ett känt faktum att Nicolas Cage inte sällan väljer att medverka i aningen skruvade filmer. Förra året slogs han mot aliens i "Jiu Jitsu", och denna gång är det dags för honom att bekämpa mordiska robotar i den actionfyllda skräckkomedin "Willy's Wonderland".
 
I filmen spelar Cage en man som blir strandad i en avlägsen stad i Nevada, där han går med på att arbeta nattskift som vaktmästare på leklandet Willy's Wonderland, i utbyte mot att få sin bil lagad. Men något som hålls hemligt är att stället har ett mörkt förflutet.
 
Det dröjer inte särskilt länge innan saker verkar spåra ur ordentligt. Under natten vaknar ett antal maskotar plötsligt till liv, och de är på jakt för att döda. Det blir våldsamt riktigt snabbt när mannen måste kämpa för sitt liv, tillsammans med ett gäng tonåringar som också tycks vara fast på platsen.
 
Filmen är regisserad av Kevin Lewis, och Cage agerar även producent. Några övriga namn som syns på rollistan är Terayle Hill, Beth Grant och Caylee Cowan. 
 
 
"Willy's Wonderland" skulle ursprungligen ha gått upp på bio i oktober i fjol, men får nu amerikansk streamingpremiär den 12 februari. När vi kan ta del av den i Sverige verkar däremot oklart.
| 17 januari 2021 19:00 |