Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 november 2021 | 11:55

Trailer: Cowboys och indianer i prequelserien till "Yellowstone"

Under december kommer prequelserien "1883" att utöka manusförfattaren Taylor Sheridans snabbt växande universum av påkostade tv-serier hos Paramount+.
I samband med säsongspremiären av den efterlängtade fjärde säsongen av "Yellowstone" så släpptes en första teasertrailer inför den kommande prequelserien "1883". Den Oscarsnominerade manusförfattaren och regissören Taylor Sheridan ("Hell or High Water", "Sicario"), som ligger bakom både "Yellowstone" och "1883", är under november även aktuell med Jeremy Renners fängelseserie "Mayor of Kingstown".
 
Under den första säsongen av "1883" kommer serien berätta historien om hur Dutton-familjen (som vi följer i "Yellowstone") tog sig hela vägen till Montana från första början. En resa som baserat på den första trailern kommer att bjuda på en riktig vilda västern-resa. I några av huvudrollerna hittar vi skådespelare som Sam Elliott, Tim McGraw, Faith Hill, Isabel May samt Billy Bob Thornton (i en gästroll).
 
 
Premiären är satt till den 19 december i USA, vilket troligtvis innebär att vi kan ta del av den dagen efter hos Paramount+ här i Sverige. Den första säsongen, som både skrivits och regisserats av Sheridan, kommer att bestå av totalt 10 avsnitt. De två första avsnitten från den fjärde "Yellowstone"-säsongen finns redan nu tillgängliga hos Paramount+.
 

Läs också: Trailerpremiär för Taylor Sheridans nya serie "Mayor of Kingstown"

 
Kommer du att ge "1883" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 8 november 2021 11:55 |