TRAILER

Skribent

Erika Jarhed

9 februari 2023 | 17:20

Ny het trailer med Dylan Sprouse i filmen "Beautiful Disaster"

Till våren får den romantiska ungdomsfilmen "Beautiful Disaster" premiär. Nu har en sprillans ny trailer landat och det går riktigt hett till...
Varning: skämskudde fram.
 
Det närmar sig premiär för den nya romantiska tonårsfilmen "Beautiful Disaster" regisserad av Roger Kumble som tidigare har gjort filmer som "Cruel Intentions" och "After We Collided". Nu har en första het trailer släppts, kika in nedan!
 
 
Kumble verkar ha fortsatt i samma anda som "After"-filmen, eftersom denna verkar handla om... typ exakt samma sak.
 
Vi får följa Travis (Dylan Sprouse), en bad-boy på college som under nätterna slåss i underjordiska boxningsmatcher och Abby (Virginia Gardner), en förstaårsstudent som "gör allt" (personligen tycker jag inte att det ser ut så) att undvika Travis. Travis triggas av Abbys ointresse och föreslår ett vad: om han förlorar sin nästa boxningsmatch måste han ha en sex-fri månad, men om han vinner så måste Abby bo med honom i hans lägenhet under en månad. Rimligt? Absolut. Det han inte vet är att Abbys mörka förflutna verkar krypa allt närmare.
 
"Beautiful Disaster" är baserad på romanen med samma namn av Jamie McGuire som publicerades första gången 2012. Filmen är producerad av samma produktionsbolag, Voltage Pictures, som står bakom "After"-serien. Dessutom har ju Sprouse och Kumble arbetat ihop förut i "After We Collided".
 
Om Travis lyckas bli en äkta heartbreaker får vi se, personligen tycker jag att han verkar vara en ganska obehaglig typ...
 
Svensk biopremiär 5 april
| 9 februari 2023 17:20 |