Comic-Con 2018

Skribent

Jonatan Blomberg

21 juli 2018 | 09:00

Trailer: Både tidshopp och skådisavhopp i nya "The Walking Dead"

Som väntat kommer den nionde säsongen av "The Walking Dead" att bjuda på både ett tidshopp och slutet för en av seriens största karaktärer. Spoilervarning!
"The Walking Dead" bjöd som vanligt på ett av årets mest populära framträdanden, under Comic-Con i San Diego.
 
Inte nog med att de lade ut en första trailer, på drygt fem minuter, inför den nionde säsongen - som avslöjde både att det ryktade tidshoppet nu är ett faktum och premiärdatumet att räkna ned till för höstens zombiefortsättning.
 
 
Under panelframträdandet fick Andrew Lincoln även en direkt fråga kring ryktet att den nionde säsongen kommer att bli Rick Grimes sista. Lincoln, som har spelat Grimes sedan pilotavsnittet av "The Walking Dead", bekräftade att det nu efter ett decennium blivit dags att lämna sin fantastiska "The Walking Dead"-familj - för att kunna spendera mer tid med sin egen.
 
Både seriens skapare och Lincoln lovar däremot att Grimes avskedsavsnitt kommer att bli något alldeles speciellt, som fansen kommer att uppskatta.
 
Den nionde säsongen av "The Walking Dead" får amerikansk premiär den 7 oktober.
 
Är du peppad på fortsättningen av "The Walking Dead" - och kan serien verkligen klara sig utan Grimes? Kommentera gärna nedan!
| 21 juli 2018 09:00 |