Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 juli 2021 | 11:55

Trailer avslöjar skådespelarna till nya "American Horror Stories"

Ryan Murphys spinoffserie till "American Horror Story" kommer att bestå av 16 fristående skräckavsnitt.
Det börjar bli dags för den amerikanska premiären av "American Horror Stories", spinoffserien med fristående avsnitt från "American Horror Story"-skaparen Ryan Murphy. I ett gäng tweets med kortare trailers avslöjandes under natten namnen på skådespelarna som kommer att dyka upp under den första säsongen.
  
Danny Trejo ("Machete") dyker upp som en ond tomte (?) i ett avsnitt och i de andra kommer vi att få se skådespelare som; Matt Bomer, Billie Lourd, John Carroll Lynch, Gavin Creel, Amy Grabow, Sierra McCormick, Ashley Martin Carter, Paris Jackson, Belissa Escobedo, Kaia Gerber, Aaron Tveit, Rhenzy Feliz, Madison Bailey, Kyle Red Silverstein, Dyllón Burnside, Nico Greetham, Naomi Grossman, Charles Melton, Virginia Gardner och Kevin McHale.
 
"American Horror Story"-veteranen Sarah Paulson är även klar som åtminstone ett av avsnittens regissörer, men det är oklart om hon även kommer att medverka framför kameran i något (eller sitt eget) avsnitt.
 
 
Den tionde säsongen av originalserien "American Horror Story" släpps i oktober, efter att alla 16 avsnitt av "American Horror Stories" har hunnit sändas. Den amerikanska premiären för spinoffserien är den 15 juli hos FX on Hulu, det är däremot fortfarande oklart när serien kommer att dyka upp här i Sverige.
 

Läs också: Streama alla nio säsonger av ”American Horror Story” på Disney Plus

 
Är du sugen på att se vad Murphy kan hitta på med sina fristående skräckavsnitt? Kommentera gärna nedan!
| 9 juli 2021 11:55 |