Serie

Skribent

MovieZine

17 april 2021 | 12:00

Streama alla nio säsonger av ”American Horror Story” på Disney Plus

Se ikapp den omtalade skräckserien.
Nu blir det läbbiga grejer på Disneys streamingtjänst. Under helgen släpptes samtliga nio säsonger av ”American Horror Story” på svenska Disney+, under kategorin Star (där allt som är olämpligt för barn samlas).
 
Streama "American Horror Story" på Disney+

Den populära skräckserien skapades av Ryan Murphy och Brad Falchuk och premiärvisades år 2011. Varje säsong är fristående, och man har avhandlat så vitt skilda teman och besökt skräckfilmens subgenrer som hemsökta hus, häxor, mentalsjukhus, ett sommarläger som gjort för en slasherfilm - och jordens undergång.

Flera skådespelare som Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson och Kathy Bates är nu riktiga AHS-veteraner och återvänder gång på gång i nya roller. För de insatta fansen finns det flera röda trådar som binder samman säsongerna.

”American Horror Story” har blivit en av de mest sedda serierna på amerikanska kanalen FX, och den är här för att stanna. En tionde säsong är på väg med titeln ”Double Feature”, och serien kommer få minst 13 säsonger totalt.

Streama här: Ett abonnemang på Disney+ kostar 89 kr i månaden eller 890 kr för ett helår. Läs mer om innehållet och beställ ditt abonnemang på disneyplus.com.
 
Vilken är din favoritsäsong av "AHS"?
| 17 april 2021 12:00 |