Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 juni 2020 | 16:50

Trailer: Är "Doom Patrol" den bästa aktiva superhjälteserien just nu?

Den andra säsongen av "Doom Patrol" flyttar från DC Universe till HBO Max - vilket baserat på den nya trailern verkar ha inneburit en högre budget!
"Doom Patrol"-gänget dök redan under den första säsongen av "Titans" 2018, i avsnittet som passande nog hette just "Doom Patrol". Året därefter hade den första säsongen av serien premiär i streamingtjänsten DC Universe och togs emot extremt väl av alla superhjälte-fans. Här på MovieZine hyllade vi exemeplevis den första säsongen som "skruvad, innovativ och full av hjärta". Problemet var bara att den lilla nischade streamingtjänsten för DC:s olika superhjältar och skurkar inte riktigt nådde ut i tillräckligt stor skala borta i USA. 
 
När den andra säsongen av "Doom Patrol" nu får premiär så är det som en av den nya streamingtjänsten HBO Maxs första - och mer påkostade - originalserier. Eftersom man inte riktigt kan förvänta sig att alla har givit den första säsongen en chans så verkar det som att man nu försöker presentera karaktärerna lite extra, så fler ska våga att ge serien en chans. Oavsett vilket så ser man ut att ha fått till ännu en riktigt underhållande säsong!
 
 
Här i Sverige sändes den första säsongen av "Doom Patrol" på HBO Nordic, däremot långt efter att serien hade haft sin amerikanska premiär. Under den andra säsongen kommer vi återigen kunna följa serien via HBO Nordic, men denna gången sänds avsnitten här i Sverige redan dagen efter den amerikanska premiären - med start den 26 juni.
 

Läs också: HBO Max har nu lanserats i USA - vad betyder det för oss i Sverige?

 
Kommer du att ge "Doom Patrol" en chans under sommaren - såg du den första säsongen? Kommentera gärna nedan! 
| 11 juni 2020 16:50 |